Shaanxi NHK Technology Co., Ltd. ditubuhkan pada April 2014, dan merupakan anak syarikat Shaanxi Huike Botanical Development Co., Ltd. yang ditubuhkan pada Oktober 1998.


Kami adalah syarikat teknologi perusahaan berorientasikan eksport, dengan hak import dan eksport. Syarikat kami bertindak balas terhadap trend pasaran, menekankan perkhidmatan pelanggan dan kepuasan, dan bergantung pada teknologi terkini. Kami adalah pembekal berkualiti tinggi monomer fungsian botani tinggi dan ekstrak piawai, dengan lebih daripada 18 tahun pembangunan mampan. Oleh itu, kami telah menubuhkan jenama dan reputasi yang baik dalam bidang pengeluaran ekstrak botanikal.


Kami komited untuk penyelidikan, pembangunan, pengeluaran, dan jualan bahan-bahan aktif tumbuhan, produk pemakanan haiwan, dan produk penapaian mikroba. Kami berusaha untuk menjadi peneraju dalam evolusi perindustrian dan teknikal, pengeluar dan pembentuk piawaian yang bersesuaian, dan pembekal produk dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi.


Budaya Syarikat

Kami mematuhi "kualiti yang sangat baik, harga yang berpatutan, kapasiti penghantaran yang cepat dan perkhidmatan yang luar biasa" untuk syarikat kami menjadi rakan kongsi ideal anda dalam transaksi perniagaan yang saling menguntungkan. Kami berusaha untuk mengubah sumber semula jadi melalui biokimia, sains lanjutan dan teknologi, ke dalam produk semulajadi berkualiti tinggi dan sebatian yang berkaitan untuk memenuhi permintaan pelanggan kami.


Nilai Outlook

Di dalam syarikat kami, kami sedar betapa pentingnya "win-win" dalam melakukan perniagaan antara kami dan para pelanggan kami. Berdasarkan perspektif ini, kami tidak berusaha untuk mencapai kejayaan dalam teknologi dan pengeluaran. Kami komited untuk menyediakan pelanggan kami dengan produk berkualiti tinggi dan kos rendah, dan dengan sumber bekalan yang konsisten dan boleh dipercayai.